Ples na šipci "WINGS"

Pošalji upit
Ime i prezime:*
E-mail:*
Telefon:
Vaša poruka:*
*obavezna polja
Opis
„Wings“ je način vježbanja koji je inspiriran S faktorom. Posljednjih nekoliko godina postao je izrazito popularan među ženama u Hrvatskoj a od nedavno postoji i u Zadru :-) Iako se na prvu može učiniti kako je za njega potrebna izrazita fizička kondicija, koordinacija i gimnastička sposobnost zapravo je ples onaj najvažniji dio koji vam omogućuje da zaplešete elemente oko šipke čime i oni najzahtjevniji, postaju izvedivi.
Program treninga je stupnjevan, što znači da su polaznice pri upisu sve na istoj razini odnosno početnice u ovoj vrsti aktivnosti ukoliko se radi o prvom levelu. Nakon početnih levela koji će vas usmjeriti ka opuštanju tijela i usvajanju polaganog, nježnog i ženstvenog kretanja i upoznati vas s osnovnim elementima na šipci, avantura se nastavlja paralelno s vašim osobnim razvojem.
Upravo zahvaljujući emotivnoj dimenziji koja je pridružena fizičkom treningu i plesu, ovaj je trening za žene svih godina. I ona od osamnaest i ona iznad pedeset godina jednako će uživati u rušenju barijera srama i straha i upoznavanju sebe na poseban način.
Prikaži sve

Novo u ponudi